tisdag, mars 25, 2014

Framtidsaktier


Tesla
Tesla är inte bara en el bil. Allting från början till slut är annorlunda. Jag tror att Tesla kommer att göra att folk eventuellt skäms för sina gamla illaluktade bensin bilar. Men den är kanske ingen framtids aktie eftersom den är redan här nu och jag vet inte när jag ska hoppa på tåget.

3D Printing
Grundläggande teknik som kommer att erövra världen. Tekniken är enkelt och kan lätt förminskas och läggas på fler färger eller ämne. Men vilket företag kommer att vara ledande? Vi har nyligen sett hur HP har kommit in i bilden. Med sin storlek kan de utplåna andra tillverkare som 3D Systems och Stratasys och tillverkar allting i Kina där den sen stjäls och tillverkas av andra företag.

Virtual Reality
Sony nyligen visade sin Morpheus  headset,  men det redan finns Occulas Rift (roligt youtube klipp), som sägs vara bättre.
Är tiden äntligen inne för Virtual Reality? Ja. Tekniken är redo och tiden är nu tycker jag.

HAV 304 Airship
Rakt upp, rakt ner, inget ljud, kostar inget bensin, nackdel, lite långsammare jämfört med flygplan men inte så mycket jämfört med fartyg.
HAV 304 byggdes för och köptes av Pentagon men budget nerskärningar skedde och företaget fick köpa tillbaks den för en bråkdel av pengarna, helt oanvänt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar