onsdag, mars 12, 2014

Inköp Kinder MorganKöpte 79st KMI till priset av $31,75.

Jag tycker egentligen att det är nog med inköp nu eftersom jag tror att börsen är alldeles för hög nu, fast jag har trott det för ett år nu. Jag är även orolig om det som händer i Ryssland och Kina.

Jag bara inte kunde låta bli att köpa KMI till detta pris, och jag tror även att energi priser kan höjas pga av sådana oroligheter i Ryssland. KMI sägs ligga till ett bra pris nu pga av en artikel nyligen publicerade av Barrons. Fast jag har läst i flera källor att problemen som upplystes var inget nytt och överdrivet.

Det är alltid svårt att trycka på köp knappen, men det är bara någonting man måste våga göra ibland.

En intressant sak är att jag hade funderat att egentligen köpa KMP, Kinder Morgan Partners, eftersom de ger högre utdelning (KMI sägs ge högre tillväxt på längre sikt). Men företaget finns inte att köpa hos Avanza. Jag ställde Avanza denna fråga men väntar på svar.

2 kommentarer:

 1. Bra val där. Sitter själv med en mindre position i KMI men kommer öka framöver om kursen håller sig på nuvarande nivå.

  När det gäller KMP finns den inte i Avanzas utbud på grund av de speciella regler rörande bolag som slutar på LP, MLP och LLC. Gustav tar upp detta lite närmare på sin blogg: http://gustavsaktieblogg.blogspot.se/2014/02/varning-for-pipelinebolag.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack för upplysningen om KMP!

   Radera