måndag, juni 24, 2013

Inköp: H&M


Äntligen kunde öka i H&M med 50 nya aktier till ett pris av 215kr. Med en utdelning på 9,5kr, det ger mig en årlig avkastning på 4,4%. Hade jag mer pengar i Avanza, jag kanske skulle ha köpt mer men jag ville slå till nu i fall jag missade chansen. Mera pengar hålla på att flyttas dit för att börsen ser ganska mumsig ut just nu.

3 kommentarer:

 1. Intressant affär! Sitter också och lurpassar på H&M-aktien. Kanske också borde gå in nu. Bestämde mig för att 200 var köpläge men nu har aktien studsat upp och ner i ett par år och under tiden har H&M öppnat en hel del nya butiker. Min poäng är att för samma peng får du idag många fler H%M-butiker än du fick för ett par år sedan. Det borde motivera ett lite högre pris än 200kr.

  Aja. Kanske får bli ett inlägg om det =)

  Har du Hennes % Mauritz sedan tidigare?

  mvh
  Ekonomiadepten

  SvaraRadera
 2. Hej Adepten!

  Ja, 20st vid 227kr och 10st vid 212,8kr.

  Jag har också hört att folk vill ha H&M under 200kr, men jag tycker att det är för ambitiös. Sen tänker jag att köpa aktier i omgångar och har reserv för det om kursen skulle falla ytterliggare.

  SvaraRadera
 3. Kring 215 tror jag är en ok nivå att fylla på. Köpte senast i januari vid 220. Vi får hoppas HM kan hålla sin utdelning och inte sänka den nästa år!

  SvaraRadera