tisdag, februari 19, 2013

Oändlig uppgång?


Börsen rusar och rasar när man (jag) minst anar det. Det känns som att man måste göra precis tvärtom det man tror, och sen tvärtom igen för att inte göra det man hade verkligen tänkte att göra men tvärtom igen i fall man har lurat sig själv och igen för att vara dubbelt så säkert och till slut övertalar man sig själv att ibland är det bättre att göra ingenting och bitar ihop än att göra ett fel och när det visar sig att göra ingenting var ett fel är det bara en tids fråga tills det beslutet man har tagit var okej i alla fall, fast man har missat chansen för att tjäna mycket mer och samtidigt glömt att man kunde ha förlorat allt.

2 kommentarer:

  1. Hade svårt att hänga med där men du har en poäng. Att försöka vara contrarian är inte lätt. Vilken uppfattning är den som definieras som allmänna?

    SvaraRadera
  2. Exakt. Man tror att man ska gå mot strömmen, men om jag känner en sak om börsen, det gör andra också. Då ska man göra vad man inte vill. Men det ledar till att ifrågesätta sig själv om vad man verkligen vill; man kanske har lurat sig själv att tro att man vill en sak men det var bara för att göra motsatsen...osv...

    SvaraRadera